foto

Catarina Avelar

  • nar. 1942

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O Segredo das Pedras Vivas
2012 Vidas a Crédito (TV film)
2010 Gigola
Um Beijo na Testa
1997 Fatima (TV film)
Gladiadores (TV film)
1995 Paraíso Perdido
1992 Aqui D'El Rei! (TV film)
Passa por Mim no Rossio (TV film)
1991 A Maldição do Marialva
1987 Mãe Coragem e os Seus Filhos (TV film)
1977 As Ruínas no Interior

TV seriály

2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2006 Fala-me de Amor (TV seriál)
2003 A Minha Sogra É uma Bruxa (TV seriál)
Ana E os Sete (TV seriál)
2000 Querido Professor (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
Terra Mãe (TV seriál)
1997 A Grande Aposta (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1994 Na Paz dos Anjos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky