foto

Carl Lumbly

  • nar. 14.8.1951 (68 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doktor Spánek od Stephena Kinga
2016 Love Twice
2015 Quitters
2014 America Is Still the Place
2012 99%
Liga spravedlivých: Zánik
2010 Nominated
2008 Imigranti
Vraždy podle abecedy
2007 Namibia: The Struggle for Liberation
2003 Sounder (TV film)
2002 Pouhý sen
2000 9mm of Love
Little Richard (TV film)
Ten nejlepší
The Color of Friendship (TV film)
1999 Hraniční čára (TV film)
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula
Nevinný výlet
Svatba (TV film)
1997 Ditchdigger's Daughters, The (TV film)
Černá kavalérie (TV film)
1996 America's Dream (TV film)
Nightjohn (TV film)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV film)
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
On Promised Land (TV film)
Out of Darkness (TV film)
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
Líheň zločinu
1991 Brother Future (TV film)
Eyes of a Witness (TV film)
1990 Moe's World (TV film)
Psychopat ze San Francisca
To Sleep with Anger
1988 Americký idol
Verdikt
1987 Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (TV film)
Okno z ložnice
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
1981 Caveman
Lifepod
1979 Undercover with the KKK (TV film)
Útěk z Alcatrazu

TV seriály

2020 Falcon & Winter Soldier (TV seriál)
God Friended Me (TV seriál)
BFF (S02E12)
2019 The Chi (TV seriál)
Feeling the Heat (S02E05)
Tohle jsme my (TV seriál)
Děvčátko z malého ostrova (S03E13)
Supergirl (TV seriál)
Tremors (S05E07)
Blurred Lines (S05E03)
American Dreamer (S04E19)
další epizody (4)
2018 Supergirl (TV seriál)
Make It Reign (S03E22)
Not Kansas (S03E21)
The Fanatical (S03E19)
další epizody (6)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sbohem, Vietname (S09E14)
Tajnosti (S09E13)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Seal Team 6 (TV seriál)
Doznání (S01E06)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Wake Up (S03E07)
The Faithful (S03E04)
další epizody (5)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zlaté časy (S08E22)
Válečné šrámy (S08E21)
2016 UnREAL (TV seriál)
Infiltration (S02E05)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Victor (E04)
další epizody (5)
Zoo (TV seriál)
Divoká zvěř (S01E12)
Daň krve (S01E11)
Ptáci (S01E09)
další epizody (6)
2014 Hope: The Last Paladin (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Baking Bad (S13E03)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
God's Work (S04E08)
Community (S04E03)
Underwater (S04E02)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Řekni vše (S08E19)
2010 Black Panther (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Tunnel Vision (E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblova noc (S06E06)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a sensei (S02E09)
Chirurgové (TV seriál)
V týmu žádné já neexistuje (S05E05)
Odložené případy (TV seriál)
Středeční ženy (S06E03)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Hero (S03E08)
Alias (TV seriál)
Všechen čas světa (S05E17)
Odveta (S05E16)
Nic ve zlém (S05E15)
další epizody (8)
2005 Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
Bob (S05E08)
Hotová věc (S05E07)
další epizody (29)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
Odkaz (S03E21)
Pokrevní svazky (S03E20)
další epizody (12)
2003 Alias (TV seriál)
Střípky paměti (S03E10)
Při smyslech (S03E09)
Bod zlomu (S03E08)
další epizody (20)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Starcrossed: Part 3 (S02E26)
Starcrossed: Part 2 (S02E25)
Starcrossed: Part 1 (S02E24)
další epizody (26)
2002 Alias (TV seriál)
Sbližování 1. část (S02E08)
Ukazatel (S02E05)
Mrtvá schránka (S02E04)
další epizody (17)
Liga spravedlivých (TV seriál)
The Savage Time: Part 3 (S01E26)
The Savage Time: Part 2 (S01E25)
The Savage Time: Part 1 (S01E24)
další epizody (19)
2001 Alias (TV seriál)
Má vina (S01E09)
Čas ukáže (S01E08)
Odplata (S01E06)
další epizody (8)
Liga spravedlivých (TV seriál)
The Enemy Below: Part 2 (S01E07)
The Enemy Below: Part 1 (S01E06)
In the Blackest Night: Part 2 (S01E05)
další epizody (7)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Six Meetings Before Lunch (S01E18)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Klacky a kamení (S05E17)
Dvojitě slepý pokus (S05E12)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Life Lines (S02E17)
Akta X (TV seriál)
Teliko (S04E03)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Informant (S02E22)
A Cry for Help (S02E21)
The Gang's All Here (S02E20)
další epizody (12)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Recreational Use (S02E10)
I'll be Home for Christmas (S02E09)
Conduct Unbecoming (S02E08)
další epizody (16)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2019 Miles Davis: Birth of the Cool - vyp.
2018 The Book of Clarence
2014 The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
The Rising Road (1933–1939) (E05)
2009 The National Parks: America's Best Idea (TV seriál)
The Morning of Creation (1946–1980) (E06)
2005 Slavery and the Making of America (TV seriál)
Soul of Justice: Thelton Henderson's American Journey
2003 Blues (TV seriál)
I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
Nat Turner: A Troublesome Property
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky