foto

Octavi Pujades

  • nar. 1.7.1974 (45 let)
    Sabadell, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lone Wolves
2018 Krisis
2017 Capa Negra
2016 Colisión
2015 Adam Peiper
2013 Barcelona, nit d'estiu
Menú degustació
Tři svatby navíc
2008 Sexykiller
2003 Cala reial (TV film)
Slam
2002 Lisístrata

TV seriály

2018 Where are the Cools (TV seriál)
2011 Piratas (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
Sagrada família, La (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Fago (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Mesa para cinco (TV seriál)
2005 A tortas con la vida (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 Happy House (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky