foto

Sam Catlin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Začít úplně jinak

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
On Your Knees (S02E12)
Mumbai Sky Tower (S02E02)
další epizody (4)
2016 Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
See (S01E02)
Pilot (S01E01)
2014 Mizera (TV seriál)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Vzteklý pes (S05E12)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Padesát jedna (S05E04)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Úložiště (S04E11)
Hermanos (S04E08)
Otevřený dům (S04E03)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Polovičaté řešení (S03E12)
Moucha (S03E10)
Zelené světlo (S03E04)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
4 dny volna (S02E09)
Na dně (S02E04)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Začít úplně jinak
2002 Bílý oleandr
2000 Famous

TV seriály

2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sacrifice (S02E10)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Feeding Frenzy (S01E07)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Expert (S08E12)
1997 Advokáti (TV seriál)

Dokumentární

2000 Scottsboro: An American Tragedy
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Perníkový táta (TV seriál)
Vzteklý pes (S05E12)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Preacher (TV seriál)
The Light Above (S03E10)
Schwanzkopf (S03E09)
The Tom/Brady (S03E08)
další epizody (10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace