foto

Damien Jouillerot

  • nar. 23.9.1985 (33 let)
    Besançon, Franche-Comté, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 À distance
2016 Père Fils Thérapie !
Sur le plancher des vaches
2014 Comme un rat
2013 Le Quepa sur La Vilni !
2012 Cassos
Le clown de Belleville
Láska
2011 Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
2010 Bouře (TV film)
Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
2009 Královna a kardinál (TV film)
Petites vacances à Knokke Le Zout (TV film)
Růžový a černý
2008 Fracassés
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
Les aiguilles rouges
Lisa et le pilote d'avion
Vive la bombe! (TV film)
2005 Désiré Landru (TV film)
2004 Les fautes d'orthographe
Princezna z Malabaru
RRRrrrr!!!
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
Podivné zahrady
Poil de carotte (TV film)
2002 Pan Batignole

TV seriály

2018 Baron noir (TV seriál)
Diprotodon (S02E07)
Remontada (S02E06)
Haram (S02E03)
další epizody (5)
Profil zločinu (TV seriál)
Imaginaire (S09E04)
2017 Prof T (TV seriál)
2016 Baron noir (TV seriál)
Pianoforte (S01E07)
Bleu (S01E04)
1932 (S01E02)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)
2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
Famille d'accueil (TV seriál)
Le Pays d'où je viens - Partie2 (S11E12)
Le Pays d'où je viens - Partie 1 (S11E11)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
2008 John Adams (TV seriál)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
2003 Justice pour tous (TV seriál)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
Eddy (S02E02)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2004 Emmenez-moi
2002 En aparté (TV seriál)
1998 Comme au cinéma (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace