foto

Margy Kinmonth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Life Beyond the Box: Margo (TV film)

TV seriály

1995 London Bridge (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2016 Revolution: New Art for a New World
2014 Odhalená Ermitáž
2013 Royal Paintbox
1975 Arena (TV seriál)

TV pořady

1991 Naked Hollywood (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Odhalená Ermitáž
2003 Skutečný příběh (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky