foto

Don DeFore

  • nar. 25.8.1913
    Cedar Rapids, Iowa, USA
  • zem. 22.12.1993 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Rare Breed
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)
1960 Fakta života
1959 The Philadelphia Story (TV film)
1957 Battle Hymn
1952 A Girl in Every Port
And Now Tomorrow
Jumping Jacks
No Room for the Groom
She's Working Her Way Through College
1951 The Guy Who Came Back
1950 Dark City
Southside 1-1000
1949 My Friend Irma
Pozdě na slzy
1948 One Sunday Afternoon
Romance on the High Seas
1947 It Happened on 5th Avenue
Ramrod
1946 Without Reservations
1945 The Affairs of Susan
The Stork Club
You Came Along
1944 Třicet vteřin nad Tokiem
1943 A Guy Named Joe
1942 Male Animal, The
Right to the Heart
Wings for the Eagle
1941 We Go Fast
1938 Freshman Year
1936 Reunion

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2014 The First Motion Picture Unit: When Hollywood Went to War - a.z.

TV pořady

1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace