foto

František Papp

  • nar. 9.2.1930
    Prešov, Československo
  • zem. 10.1.1983 (52 let)
    Košice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Vták nociar
1980 Sivá húska (TV film)
1979 Choď a nelúč sa
1978 Magduška (TV film)
1977 Konečná stanica (TV film)
Rača, láska moja
1976 Prázdny demižón (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1974 Cesta ženy
1968 Výšiny (TV film)
1965 Obchod na korze
1962 Tam za lesem

TV seriály

1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
1980 Moje kone vrané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace