foto

František Papp

  • nar. 9.2.1930
    Prešov, Slovensko, Československo
  • zem. 10.1.1983 (52 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Barbora (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)
Vták nociar
1980 Sivá húska (TV film)
1979 Baraky (TV film)
Choď a nelúč sa
Magduška (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
Odviate cesty (TV film)
1977 Dlhá trať maratónskeho bežca (TV film)
Konečná stanica (TV film)
Rača, ljubov moja
Trápenia pána Leopolda (TV film)
1976 Do posledného dychu
Gangster bez mena (TV film)
Hra na manželstvo (TV film)
Prázdny demižón (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1974 Cesta ženy
Jeden z nás (TV film)
Kvety zla (TV film)
Okuliare (TV film)
1970 Návrat (TV film)
1968 Výšiny (TV film)
1965 Obchod na korze
1962 Tam za lesem
1961 Pokorené rieky
Tri razy svitá ráno

TV seriály

1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
1980 Kde spávajú kamzíky (TV seriál)
Moje kone vrané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky