foto

Franz Josef Steffens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Fahnenflucht (studentský film)
2001 Open Sky - Abenteuer eines weltraumreisenden Hundes
1998 Die Unschuld der Krähen (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1984 Ein Kriegsende (TV film)
Eläköön, itsemurhaaja
1979 Nero (TV film)
Union der festen Hand (TV film)
1971 Flucht - Der Fall Münzenberg (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
Die Tauben (TV film)
Umschulung (TV film)
1963 Freunde wie Wölfe (TV film)

TV seriály

1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky