foto

Rushi Kota

  • nar. 16.4.1987 (32 let)
    Secunderabad, Andhra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Divorce Party
2018 Sorry for Your Loss
2014 One I Wrote for You, The
2010 Afghan Hound

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Ohnisko (S01E05)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Totes on a Scandal (S02E03)
Chirurgové (TV seriál)
Gut Feeling (S15E03)
With a Wonder and a Wild Desire (S15E01)
You Really Got a Hold on Me (S14E13)
další epizody (5)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story (S14E07)
2015 Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Dvojité vidění (S02E12)
2014 The Royals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky