foto

Lotár Radványi

  • nar. 10.5.1930
    Nové Zámky, Slovensko, Československo
  • zem. 26.6.2006 (76 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zlatý hlas (TV film)
2003 Dlhá krátka noc (TV film)
Lesní chodci
2001 Zlatý chléb (TV film)
Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV film)
2000 Krajinka
1999 Carův kurýr (TV film)
Z kapsy rozprávkara (TV film)
1997 Orbis Pictus
1995 Chichôtka (TV film)
Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
Lúpež dejín (TV film)
Tajomstvo šťastia (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Psí život (TV film)
1993 Le frère trahi (TV film)
Zlý žart (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
Najdúch (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Dido (TV film)
Infantkine narodeniny (TV film)
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Šípková Růženka
1989 Blšiak (TV film)
Kráľovstvo kaluží (TV film)
Reverend (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1986 Nepokojný mier (TV film)
1985 Kára plná bolesti
1984 Cesta životom (TV film)
Drahý strýčko (TV film)
Falešný princ
Kirchhoffov zákon (TV film)
Na druhom brehu sloboda
Oko za oko (TV film)
Profesor na bielom koni (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Letný strom radosti
Tisícročná včela
Zrelá mladosť
Čas hádzať kamene (TV film)
1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
O smelom krajčírikovi (TV film)
Oddychový čas pre sudcu (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)
Macbeth (TV film)
Pes pána generála (TV film)
Súdim ťa láskou
Člny proti prúdu
1980 Aký požičaj, taký vráť (TV film)
Druhovia (TV film)
Klenovič Ján (TV film)
Prelom (TV film)
Živá voda
1979 Choď a nelúč sa
Cnostný Metod
Prerušená hra
Rosnička
Smrť chodí po horách (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
Život je sen (TV film)
1978 Dievča z jazera
Einsteinov úsmev (TV film)
Inkognito (TV film)
Na vysokej skale: Spievanka (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Pustý dvor
Zbojníci (TV film)
1977 Advokátka
Amok (TV film)
Bludička
Humánna povinnosť (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Odsúdenie Paganiniho (TV film)
Súkromná vojna
Tlstibáb (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
Červený muškát (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Deväť opustených kabeliek (TV film)
Do posledného dychu
Posledný pohárik (TV film)
Pozor, ide Jozefína!
Prázdniny u starej mamy (TV film)
Rozdelení
Zlatá runa (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Pacho, hybský zbojník
Stretnutie
Takmer dokonalý muž (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
Život na úteku
1974 Deň, ktorý neumrie
Džbán plný ambrózie (TV film)
Horali (TV film)
Kronika (TV film)
Kto odchádza v daždi...
Trofej neznámeho strelca
Veľké pokušenie (TV film)
1973 Desatinka citu (TV film)
Hriech Kataríny Padychovej
Kaucia (TV film)
Na úbočiach kvitnú kvety (TV film)
Slávna chvíla tichého života (TV film)
Svetlo na spodnej haluzi (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1972 Proces (TV film)
Zabiják (TV film)
Človek na moste
Ďaleko je do neba
Ľalie poľné
1970 Naši pred bránami
Ring voľný (TV film)
1969 322
Smrť Márie Janovskej (TV film)
1968 Rozmar (TV film)
Stopy na Sitne
1967 Anna Christie (TV film)
Rázcestie (TV film)
1966 6. júl (TV film)
Montserrat (TV film)
Siedmy kontinent
Ľahostajní (TV film)
1961 Predjarie

TV seriály

2003 Záchranáři (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1984 Tajomný ostrov (TV seriál)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
Záhadný cudzinec (E08)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Lastovičky (E03)
další epizody (5)
1975 Naši synovia (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Matt három lépésben (E08)

Dokumentární

2006 Optimista

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace