foto

Carrie Kemper

  • nar. USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Silicon Valley (TV seriál)
Chief Operating Officer (S05E03)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Intellectual Property (S04E03)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Převod podílu (S03E08)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Zabiják (S02E06)
2014 About a Boy (TV seriál)
2013 Kancl (TV seriál)
Junior Salesman (S09E13)
2012 Kancl (TV seriál)
The Whale (S09E07)
2011 Kancl (TV seriál)
Spooked (S08E05)
Ultimatum (S07E12)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Kancl (TV seriál)
The Whale (S09E07)
2003 Arrested Development (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace