foto

Johnny Pemberton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Akční park
Headlock
Living Room Coffin
2017 Odněkud tě znám
2016 The 4th
2015 Band of Robbers
The Night Is Young
2014 22 Jump Street
Crazy House (TV film)
Jason Nash Is Married
2012 21 Jump street
Dreamworld
Sousedská hlídka
Čtyřicítka na krku
2011 Bad Mom (TV film)
Let Go
2009 Politické kruhy

TV seriály

2018 I Feel Bad (TV seriál)
I'm Not Sentimental (E07)
I'm A Massive Hypocrite (E06)
I'm Vain A.F. (E05)
další epizody (7)
Superstore (TV seriál)
Baby Shower (S04E02)
High Volume Store (S03E10)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Výprava za Craigem (E12)
Jak být sám sebou (E11)
další epizody (4)
Superstore (TV seriál)
Cheyenne's Wedding (S02E20)
Spring Cleaning (S02E19)
2016 The Crossroads of History (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Válka o Grafelník (E09)
Staré časy (E08)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
další epizody (9)
Superstore (TV seriál)
Dog Adoption Day (S02E05)
Mannequin (S01E04)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)
2013 Family Tools (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Kids Run the Restaurant (S03E20)
Nová holka (TV seriál)
Tenkrát poprvé (S02E23)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Nápadník (S05E21)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 Aim High (TV seriál)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)

TV pořady

2010 Megadrive (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Megadrive (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace