foto

Johnny Pemberton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 King Knight
2019 Bronzed
Headlock
Tone-Deaf
2018 Akční park
Living Room Coffin
More Than a Feeling
2017 Odněkud tě znám
2016 The 4th
2015 Band of Robbers
The Night Is Young
2014 22 Jump Street
Crazy House (TV film)
Jason Nash Is Married
2012 21 Jump street
Dreamworld
Sousedská hlídka
Čtyřicítka na krku
2011 Bad Mom (TV film)
Let Go
2009 Politické kruhy

TV seriály

2020 Půlnoční evangelium (TV seriál)
Oslepen svým koncem (E04)
Chuť krále (E01)
2019 Superstore (TV seriál)
Shoplifter Rehad (S05E07)
2018 I Feel Bad (TV seriál)
There's Never Enough Time (E13)
I Don't Know My Dad (E12)
We're Not Fun Anymore (E11)
další epizody (13)
Superstore (TV seriál)
Baby Shower (S04E02)
High Volume Store (S03E10)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Výprava za Craigem (E12)
Jak být sám sebou (E11)
další epizody (4)
Superstore (TV seriál)
Cheyenne's Wedding (S02E20)
Spring Cleaning (S02E19)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
It's Always Been This Way (S04E13)
Like People (S04E12)
From the Beginning, I Was Screwed (S04E11)
další epizody (6)
2016 The Crossroads of History (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Válka o Grafelník (E09)
Staré časy (E08)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
další epizody (9)
Superstore (TV seriál)
Dog Adoption Day (S02E05)
Mannequin (S01E04)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Shaquille O'Neal Motors (S02E03)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)
Zpátky do školy (TV seriál)
Lekce herectví a otevřená homosexualita (S06E04)
2013 Family Tools (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Odcizení (S02E02)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Kids Run the Restaurant (S03E20)
Nová holka (TV seriál)
Tenkrát poprvé (S02E23)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Nápadník (S05E21)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 Aim High (TV seriál)
2010 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dee Reynolds: Shaping America's Youth (S06E09)
The Gang Gets a New Member (S06E08)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)

Dokumentární

2019 Tomorrow's Gone

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Megadrive (TV pořad)

Host

TV pořady

2010 Megadrive (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky