foto

Sorcha Cusack

  • nar. 9.4.1949 (69 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Modern Life Is Rubbish
2016 The Flag
2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
2011 Italský klíč
Ztracené Vánoce
2006 Dalziel a Pascoe: Čas slávy (TV film)
Hříšné město
Rabbit Fever
2004 (Past Present Future) Imperfect
Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)
2001 Do Armed Robbers Have Love Affairs?
2000 One of the Hollywood Ten
Podfu(c)k
1999 Plastic Man (TV film)
1998 Corn Devils (TV film)
První zimní sníh
1990 August Saturday (TV film)
1986 Udržet sen (TV film)
1978 Hitch in Time, A

TV seriály

2019 Otec Brown (TV seriál)
The Honourable Thief (S07E10)
The Skylark Scandal (S07E09)
The Blood of the Anarchists (S07E08)
další epizody (10)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
Květina golfového hřiště (S06E09)
Kočka Mastigatus (S06E08)
další epizody (9)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Strom pravdy (S06E01)
Kajícník (S05E15)
Oheň z nebes (S05E14)
další epizody (15)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Jakubova hvězda (S05E01)
Hněv barona Samdi (S04E10)
Hříchy otce (S04E09)
další epizody (11)
2015 River (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Otec Brown (TV seriál)
Minervina sova (S03E15)
Zpovědní tajemství (S03E14)
Ráj zlodějů (S03E13)
další epizody (15)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Zákony pohybu (S02E10)
Smrťák (S02E09)
Trofej plukovníka Gerarda (S02E08)
další epizody (10)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Maska smrti (S01E08)
další epizody (10)
2012 Love Life (TV seriál)
White Heat (TV seriál)
2011 Mrs. Brown's Boys (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Divoká spravedlnost (S05E02)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
2004 Pulling Moves (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
1992 Maigret (TV seriál)
Rides (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1990 Real Charlotte, The (TV seriál)
1989 Confessional (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Jane Eyre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace