foto

Fred Personne

  • nar. 20.8.1932
    Auchel, Francie
  • zem. 18.11.2014 (82 let)
    Marmande, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spravedlnost pro mou dceru
2008 Vítejte u Ch'tisů
2006 L'uomo che rubò la Gioconda (TV film)
2003 Livraison à domicile
2002 Une voix d'homme
2001 Du côté des filles
2000 L'île bleue (TV film)
1999 Le monde à l'envers
1997 Bonjour Antoine (TV film)
Enfant perdu, L' (TV film)
1996 Nuits blanches
Pêcheur d'Islande (TV film)
1994 La Colline aux mille enfants (TV film)
1993 Germinal
Ici, là ou ailleurs
Les Mots perdus
1992 Jeden za všechny
1991 Appelez-moi Tonton (TV film)
Dernière saison, La
1990 Vražedné kóma (TV film)
1989 Pleure pas my love
1988 Maison de jade, La
Natalia
1987 Bonne fête maman (TV film)
1986 Laura Laura pas
Marie Love (TV film)
Můj případ
1985 Génie du faux, Le (TV film)
Histoire en marche: Les prisonnières, L' (TV film)
Mule de corbillard, La (TV film)
1983 Kletba Růžového pantera
Liberty belle
1982 Ce fut un bel été (TV film)
L'indiscrétion
Pleine lune (TV film)
1981 Carte Vermeil (TV film)
La Ramandeuse (TV film)
Možná v příštím roce
1980 Carton rouge, Le (TV film)
Dimenticare Venezia
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Hlava nebo orel
Marie (TV film)
Oeil du maître, L'
Peau de chagrin, La (TV film)
Policejní inspektorka
Zachraň si, kdo můžeš (život)
Été indien, L' (TV film)
1979 Malé útěky
Mors aux dents, Le
1977 Monsieur Papa
Výslech
Zločin naší doby (TV film)
Zvíře
1976 Mal partis, Les
Mords pas, on t'aime
Pan Klein
1975 Trente ans ou La vie d'un joueur (TV film)
1974 Saint-Just ou La force des choses (TV film)
1973 Freya des sept îles (TV film)
Histoire vraie (TV film)
Insolent, L'
Není kouře bez ohně
1972 Cerisaie, La (TV film)
Frédéric II (TV film)
Ingénu, L'
1971 La cavale
1970 Lys dans la vallée, Le (TV film)
Mort de Danton, La (TV film)
1969 Les frères Karamazov (TV film)
Pierre a Paul
Tři muži na jednom koni
1968 Bande à Bonnot, La
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1988 Affaire Saint-Romans, L' (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1984 Einstein (TV seriál)
Homme de Suez, L' (TV seriál)
1982 Toutes griffes dehors (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
Histoire contemporaine (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
L'oeil de la nuit (TV seriál)
Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
La filière (TV seriál)
Muži na křídlech (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Ces grappes de ma vigne (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
1973 Graine d'ortie (TV seriál)
L'éducation sentimentale (TV seriál)
Les coqs de minuit (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Mandrin (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1969 Agence Intérim (TV seriál)
D'Artagnan (TV seriál)
Jacquou le croquant (TV seriál)
Les cent livres des hommes (TV seriál)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace