foto

Marco Messeri

  • nar. 15.12.1951 (67 let)
    Livorno, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šíleně šťastná
2015 Basta poco
2014 Buoni a nulla
Non è mai troppo tardi (TV film)
2013 Fuga di cervelli
Il principe abusivo
Notte agli studios, Una
Rozhodčí
2012 Marie z Nazaretu (TV film)
2011 Tutta colpa della musica
2010 Pašije
První krásná věc
2009 Ultimo crodino, L'
2008 Detesto l'elettronica stop
Seconda volta non si scorda mai, La
Ultimi della classe
2007 Sweet Sweet Marja
2006 La contessa di Castiglione (TV film)
Polib mě, lásko
2005 Otec Naděje (TV film)
2004 L'amore ritrovato
Le barzellette
Tu la conosci Claudia?
2003 Il pranzo della domenica
Maria Goretti (TV film)
Un posto tranquillo (TV film)
2002 A cavallo della tigre
2000 Fughe da fermo
Grande botto, Il
Metronotte
Mezi nebem a zemí - Páter Pio (TV film)
Teste di cocco
1999 Guerriero Camillo, Il
1998 Simpatici & antipatici
1996 A spasso nel tempo
Intolerance
Vesna va veloce
1995 Číšníci
1994 Con gli occhi chiusi
Il Toro
1991 Pensavo fosse amore invece era un calesse
1990 Alberto Express
Viaggio di Capitan Fracassa, Il
1989 Palombella Rossa
Prete bello, Il
1987 Notte italiana
Vie del Signore sono finite, Le
1986 Bi e il Ba, Il
1985 Mše skončila
1982 Sestřička v kalhotách
1981 Ricomincio da tre
Teste di quoio
1980 La Locandiera

TV seriály

2018 Romanzo famigliare (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2003 Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1995 Occhio di falco (TV seriál)
1991 Avanzi 1992 (TV seriál)
Nejsme sami (TV seriál)
1988 Little Roma (TV seriál)
1985 Aeroporto internazionale (TV seriál)

Dokumentární

2017 Super vacanze di Natale - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace