foto

Dirk Van Dijck

  • nar. 1952
    Wilrijk, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best of Dorien B.
2017 Helden boven alles
2015 Café Derby
2009 SM-rechter
2007 Ben X
Small Gods
2006 Tanghi argentini
2005 Gilles
2002 Holčička
Science Fiction
1999 Žádné vlaky, žádná letadla
1996 Elixir d'Anvers
Marie Antoinette is niet dood
1990 Dilemma

TV seriály

2017 13 Geboden (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Bevergem (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
Eigen Kweek (TV seriál)
Na vlámských polích (TV seriál)
Ontspoord (TV seriál)
Zuidflank (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (4)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Matrjoški II (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 De parelvissers (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
Flikken (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace