foto

Michel van Laer

  • nar. 11.10.1942 (78 let)
    Etterbeek, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Bouře
2003 Festin de la mante, Le
2001 Pauline a Paulette
Violon brisé, Le (TV film)
2000 Léopold (TV film)
Petite absente, La (TV film)
1999 Tombé du nid (TV film)
1998 Blazen tot honderd
Lekce z lásky (TV film)
1997 Gaston's War
Straffe koffie
1996 De opvolger (TV film)
Jingle Bells
1994 Max
Panenka svlékavá
1993 Wereld van Ludovic, De (TV film)
Zrcadla
1990 Maman (TV film)
Maman II (TV film)
1989 Schietspoeldynastie, De (TV film)
1988 Dr. Tritsmans
Gaston et Leo à Hong Kong
Zonderlinge zielen (TV film)
1987 Ultieme kerstverhaal, Het (TV film)

TV seriály

2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
1999 Mission protection rapprochée (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
1995 Eindeloos leven (TV seriál)
Ons geluk (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
1978 Dirk van Haveskerke (TV seriál)

Dokumentární

2004 Ne faites pas de cinéma !
2000 Kazungu, le métis
1990 Dupont et Dupond font du cinéma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky