foto

Juraj Sarvaš

  • nar. 14.7.1931 (88 let)
    Radvaň, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Knieža (TV film)
1996 Sobáš za každú cenu (TV film)
1995 Auf dünnem Eis (TV film)
1994 Heloisa (TV film)
1992 Kráľ lesa (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Studňa mladosti (TV film)
Čierny princ (TV film)
1989 Letiace tiene (TV film)
Novinári (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Posledné hry (TV film)
1988 Exemplárny prípad (TV film)
1987 Čakanie na všedné dni (TV film)
1986 Moliére (TV film)
Pohyb (TV film)
Riaditeľ (TV film)
1985 Darček pod jedličku (TV film)
Postupimská konferencia 1945 (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Heloisa a Abelard (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Dvojaký život doktora Šela (TV film)
Tomáš a Zuzana (TV film)
1982 Hra na kocúra (TV film)
Predčasné leto
Výzva (TV film)
1981 Macbeth (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Po deviatich rokoch (TV film)
Čisté vody (TV film)
Čudné dievča (TV film)
1980 List žene (TV film)
Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
Pomsta mŕtvych rýb
Potopená katedrála (TV film)
Pozor na anjelov (TV film)
Prelom (TV film)
Sivá hmla (TV film)
Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)
1979 Choď a nelúč sa
Jurčíkovci (TV film)
Manželčatá (TV film)
Príležitosť (TV film)
Život je sen (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
Vysoká cena (TV film)
Zbojníci (TV film)
Článok na prvú stranu (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
Deň zvýšenej intuície (TV film)
Iní, ako ty a ja (TV film)
Poslední parlamentári (TV film)
Preloženie (TV film)
Príležitosť pre osamelého muža (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
Vítězný lid
Červený muškát (TV film)
1976 Keď zašumia biele brezy (TV film)
Krásna neznáma (TV film)
Obhajoba sa nekoná (TV film)
Plukovník Chabert (TV film)
Serenáda pre Martinu (TV film)
Stratená dolina
1975 Divný Janko (TV film)
Prešporská kasáreň maľovaná (TV film)
Zrnko prachu (TV film)
Šepkajúci fantóm
1974 Horali (TV film)
Prvý deň sviatočný (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
1973 Desatinka citu (TV film)
Džarkovia (TV film)
Horká zima
Jaltská konferencia 1945 (TV film)
Monna Vanna (TV film)
Skrytý prameň
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
Timon Aténsky (TV film)
Žobrácke dobrodružstvo (TV film)
1972 Iskrenie (TV film)
Lofter (TV film)
Povíchrica (TV film)
Predstavenie vo Fordovom divadle (TV film)
Zajtra bude neskoro
1971 Cesta zarúbaná (TV film)
Mŕtve duše (TV film)
Sulamit (TV film)
Zlozor
1970 Zrodenie syna (TV film)
1969 Generácia (TV film)
1968 Koniec a začiatok (TV film)
Laura (TV film)
Mladá mníška (TV film)
Niet inej cesty
Stopy na Sitne
1967 Hernani (TV film)
Yvetta (TV film)
Štyri strany sveta (TV film)
1966 Pred súdom (TV film)
Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1965 Výnosné miesto (TV film)
1964 Granátová náramnica (TV film)
1963 Jánošík I., II.
Proces o oslí tieň (TV film)
1962 Chvastúň (TV film)
Kolegovia (TV film)
Mladé letá (TV film)
1961 Ľubov Jarova (TV film)
1957 Štyridsaťštyri

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Vraždy na ulici Morgue (E01)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)
Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)
1976 My sme malí muzikanti (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)

Dokumentární

1981 Pútnik ku slnku (TV film)
1973 Herci-novinári (TV film)
1972 Svedectvo (TV film)

Divadelní záznam

1987 Lakomec (divadelní záznam)
1986 Zvon bez veže (divadelní záznam)
1977 Vojna a mier (divadelní záznam)
1974 Prvý deň karnevalu (divadelní záznam)
1970 Don Carlos (divadelní záznam)
Strach z pekla (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
1985 Láskou sa mení každý tvor (TV pořad)
1966 Viecha dobrej nálady (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky