foto

Roma Chugani

Herecká filmografie

Filmy

2013 Letadla

TV seriály

2015 Code Black (TV seriál)
2013 Paloma (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2002 Firefly (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)

Videa (2)

  • Video © 20th Century Fox Television
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 94 - Zooey Deschanel (herečka), June Diane Raphael (herečka), Hannah Simone (herečka), Roma Chugani (herečka)
    01:04
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © 20th Century Fox Television
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 96 - Satya Bhabha (herec), Max Greenfield (herec), Hannah Simone (herečka), Roma Chugani (herečka)
    01:02
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky