foto

Severin Fiala

  • nar. 1985
    Horn, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Severin Fiala (1985, Vídeň) vystudoval scenáristiku na Filmové akademii ve Vídni. Po krátkém snímku Elefantenhaut (2009) režíroval spolu s V. Franzovou celovečerní dokument Kern (2012), o kontroverzním rakouském režiséru, herci, zpěvákovi a spisovateli, kterého sledovali po dobu jednoho a půl roku, aby zachytili jeho skrývané já.

50. MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2019 Chata
2018 Průvodce zlem
2014 Dobrou, mámo

Dokumentární

2012 Kern

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Chata
2018 Průvodce zlem
2014 Dobrou, mámo
2011 Lebensretter Konstantin

Dokumentární

2012 Kern

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Kern

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace