foto

Juha Lehtola

  • nar. 3.6.1966 (53 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ihmisen osa
2014 Nahoru dolů
2007 Puolueet: Taivas
2006 Metsänpoika
2003 Nainen kedolla (TV film)
2002 Harvemmin tapahtuu murhia

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)
2012 Tehdas (TV seriál)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
Kostaja (S01E08)
I underläge (S01E02)
další epizody (4)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2010 Suomalainen elokuvaohjaaja: Matti Ijäs (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ihmisen osa
2017 Miami
2003 Nainen kedolla (TV film)

TV seriály

2007 Taivaan tulet (TV seriál)
No Man's Land (S01E02)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Hyvää joulua

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Suomalainen elokuvaohjaaja: Matti Ijäs (TV film)

Host

TV pořady

2008 10 kirjaa lapsuudesta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace