foto

Marjut Samulin

  • nar. 2.8.1953 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kymmenen riivinrautaa

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace