foto

Marjut Samulin

  • nar. 2.8.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Baby Jane
2018 Kääntöpiste
Veljeni vartija
Viulisti
2017 Miami
2016 Láska a hněv
Nuotin vierestä
2015 Elämältä kaiken sain
Královna Kristýna
Lasikatto
2014 Nahoru dolů
The Swedish Moment
2013 Co děláme pro lásku
Kaksi kotia (TV film)
Přijede prezident!
2012 Cesta na sever
Miss Blue Jeans
Odhalený přístav
2011 Pussikaljaelokuva
2010 Jos rakastat
Špatná rodina
2009 Dům košaté lásky
Poslední kovboj zůstává
Väärät juuret
2008 Yksinen
2007 Hopeanuolet (TV film)
Sooloilua
2004 Můj kamarád Henry
Uuno Turhapuro - This Is My Life
2003 Ei siihen kuole
2002 Jízdenka do Mombasy
Kymmenen riivinrautaa
2001 Cyclomania
2000 Autobus sebevrahů
Pelon maantiede
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
1995 Huuto

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)

TV pořady

2010 X Factor (TV pořad)
2006 Studio Impossible (TV pořad)
2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kymmenen riivinrautaa

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky