foto

Liisa Mustonen

  • nar. 13.10.1969 (49 let)
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Syntymävika (studentský film)
Valmentaja (studentský film)
2014 Nahoru dolů
2011 Veljekset
2008 Kolmistaan
2006 Kalteva torni
2004 Pan Pelikán
2002 Hengittämättä ja nauramatta
Muž bez minulosti
1998 Rajatapaus (studentský film)
1995 Muusikon valinta
Tunneli (studentský film)
1994 Anita
Arabialaiset nilkkarenkaat (TV film)
Kesäyön unelma (TV film)
Susi tulee
1993 Äidin tyttö
1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
Veturimiehet heiluttaa
1990 Mari 17 (TV film)
Olinkin jo lähdössä (TV film)
1989 Kosketus
1988 Lauran huone (studentský film)
Uimataidoton

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Ope (S02E07)
Perhe (S02E01)
Diili (S01E10)
další epizody (5)
2016 Ihon alla (TV seriál)
2009 Lopun alku (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (12)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Venny (TV seriál)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
Olit jo ennen kuin olitkaan (E01)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)
Peltiheikit (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Dokumentární

2008 Kestääkö rakkaus (TV film)
1997 Made in Filmland (studentský film)

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 10 kirjaa lapsuudesta (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace