foto

Toni Harjajärvi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Role člověka
2015 The Silent
2014 66 tupakkaa (studentský film)
Nahoru dolů
Päin seinää
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
2011 Pystyssä

TV seriály

2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Roba (TV seriál)
Pelottomat (S02E06)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
Taivaan tulet (TV seriál)
Päätöksiä (S03E06)
Lemmenhuolia (S03E05)
Kuka on kukin (S03E04)
další epizody (6)
2012 Tehdas (TV seriál)
Taivaanrannan perijä (S01E05)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Hyviä töitä (S01E10)
2007 Punahilkka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky