foto

Stanislav Štepka

  • nar. 26.7.1944 (75 let)
    Radošina, Slovenský stát

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moje povstanie 2 (TV film)
2018 To nemá chybu (divadelní záznam)
2016 Sláva (divadelní záznam)
2014 Polooblačno (divadelní záznam)
2013 Len tak prišli (divadelní záznam)
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)
2009 Raňajky v tráve
2008 Rodinné striebro (divadelní záznam)
2005 Osobná chyba (TV film)
2004 Človečina (TV film)

Diskuze k tvůrci (3)

    • 10.12.2015  14:48
    eLeR
    (hodnocení, komentáře)

    Keď tento človek výjde na javisko, otvorí ústa a začne rozprávať, tak mi zostane dobre na duši.

    • 10.7.2014  13:28
    majo25
    (hodnocení, komentáře)

    Fantastický to človek, herec, režisér a scenárista.

    • 31.1.2013  00:35
    Zelenáč
    (hodnocení, komentáře)

    Fantastický herec. Měl jsem tu čest vidět na živo tři inscenace Radošinského naivného divadla, ve který účinkoval (Stvoření světa, Mám okno, Nesladím) a ve všech byl úžasný :)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(43)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace