foto

Jaime Tirelli

  • nar. 4.3.1945 (73 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blanco (TV film)
2015 El cielo es azul
La Gunguna
2014 Miluj souseda svého
Shoda
2013 36 Saints
2011 Lost Revolution
Musical Chairs
2010 Forged
Lulu at the Ace Hotel
2009 Pod novým vedením
Poslové spravedlnosti
Soga, La
2008 Santa Mesa
Sugar
Určitě, možná
2007 Mé druhé já
The Cry
2006 Bella
Pánská jízda
Yellow
2003 Neporažený (TV film)
Svinstvo
2002 All Night Bodega
Washington Heights
2001 Prison Song
The Blue Diner
2000 Boxerka
1997 Stačí si přát
1996 Kazatelova žena
1995 Lotto Land
1994 Cesta kovbojů
1993 Carlitova cesta
Dům duchů
1992 Válka v ulici (TV film)
1991 Město naděje
1990 Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
Stav milosti
Stařec a moře (TV film)
1989 Ask Me Again (TV film)
Penn & Teller Get Killed
Střechy
1988 Chair, The
Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
Velký
1985 Rychlá smrt
1984 Bratr z jiné planety
Doctor's Story, A (TV film)
1982 Autor! Autor!
Soup for One
1981 Pevnost Apačů v Bronxu
1976 Maratónec

TV seriály

2016 Černá listina (TV seriál)
Mato (No. 66) (S04E02)
2014 Power (TV seriál)
Who You With? (S01E06)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Vrahova píseň (S02E18)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zachránit si tvář (S05E08)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Legie (S02E18)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Black, White and Blue (S10E17)
1999 Oz (TV seriál)
Legs (S03E03)
Napoleon's Boney Parts (S03E02)
The Truth and Nothing But... (S03E01)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Mayhem (S04E17)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Benevolence (S03E22)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Life Choice (S01E12)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Free Verse (S02E20)
1976 Ball Four (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace