foto

Anton Trón

  • nar. 10.6.1926
    Motyčky, Slovensko, Československo
  • zem. 26.10.1996 (70 let)
    Prešov, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Nové poriadky (TV film)
1995 ...kone na betóne
1994 Národný hriešnik (TV film)
Spiaca krásavica a Železný princ (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1992 Smútočný závoj (TV film)
1990 Konečná dolina (TV film)
Čosi viac ako slová (TV film)
Študent (TV film)
1989 Prameň živej vody (TV film)
Prstienky z kukučiny (TV film)
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Chvastúň (TV film)
Mesto Anatol (TV film)
Patent na život (TV film)
1986 Kométa (TV film)
Šiesta veta
1985 Hra (TV film)
1984 Priatelia hier a zábav (TV film)
1982 Chuť vody (TV film)
Johanka (TV film)
Na konci diaľnice
Predčasné leto
Pásla kone na betóne
Tajomstvo dračej steny (TV film)
1981 Crainquebille (TV film)
Noční jezdci
Richtársky tanec (TV film)
Vták nociar
1980 Nevera po slovensky
Otec ma zderie tak, či tak
Pomsta mŕtvych rýb
Sivá húska (TV film)
1979 Blízke diaľavy
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
Zlaté časy
1977 V metelici času (TV film)
1976 Ružové sny
1973 Džarkovia (TV film)
1970 Rajský plyn (TV film)
1969 322
1966 Tango pre medveďa
1964 Cena ticha (TV film)
Prípad Barnabáš Kos

TV seriály

1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace