foto

Karine Ventalon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Le Dernier Zombie
2012 Nevěrníci
2010 Un mari de trop (TV film)
2009 Udělej mi radost

TV seriály

2015 La Théorie des Balls (TV seriál)
2014 Une histoire, une urgence (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Extraterrestres (S08E06)
2010 J'ai jamais su dire non (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace