foto

James Flynn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Masaryk
2015 Mädchen im Eis
Winter
2013 Jappeloup
2011 Zkrat
2006 Les aventuriers des mers du Sud (TV film)
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
2000 St. Patrick: The Irish Legend (TV film)
1999 Tajemná paní Pollifaxová (TV film)
1997 Tohle je moře
1984 Velvyslanec

TV seriály

2015 Casanova (TV seriál)
2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2002 Basil Brush Show, The (TV seriál)
1997 Incredible Story Studio (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1988 Fair City (TV seriál)

Dokumentární

2015 Joan of Arc

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Dům kouzel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace