foto

Gérard Darier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 La Légende de Parva
2002 Kdybych byl bohatý
2000 Marion et son tuteur (TV film)
1994 Clandestin, Le (TV film)
1990 L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
1988 Camille Claudelová
1987 Bonne fête maman (TV film)
Si le soleil ne revenait pas
1985 Sedmá velmoc
1982 Il buono soldato
Pleine lune (TV film)
1981 Gueule du loup, La
Jour se lève et les conneries commencent, Le
Un étrange voyage
Ville noire, La (TV film)
1980 Tout le monde m'appele Pa (TV film)

TV seriály

2018 Les Emmerdeurs (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret u Vlámů (E02)
1989 Imogène (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Paparoff se vrací (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Sa majesté le flic (E03)
L'Ennemi public n° 2 (E01)
1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky