foto

Natasha Braier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Honey Boy
2018 Gloria Bell
2016 Neon Demon
2014 Cesta
2013 Casse-tête chinois
2012 Loxoro
Plavec
2010 Infidel, The
2009 Mléko strachu
2008 Somers Town
2007 V Sylviině městě
XXY
2005 Heavy Metal Drummer
RedMeansGo
2004 Strange Little Girls
2003 77 Beds
2002 Spyhole

TV seriály

2019 Foodie Love (TV seriál)
Breakfast in Kentucky (E02)
Solo un café (E01)

Hudební videoklipy

2016 The Weeknd - M A N I A (hudební videoklip)