foto

Ha-nui Lee

  • nar. 2.3.1983 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Wigyein
2020 Keullauseu 47
Keullementeu koseu
2019 Beullaekmeoni
Extreme Job
2017 Buradeo
Chimmuk
Jojakdoen dosi
2016 Dalbichgoonggwol
Robot, Sori
2014 Tajja : shinui son
2012 Naneun wangyirosoyida
Vyšinutí
2011 Hiteu

TV seriály

2019 Yeolhyeolsaje (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2017 Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (30)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2014 Modeonpameo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2013 Sangeo (TV seriál)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
2010 Pasta (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2009 Pateuneo (TV seriál)

Dokumentární

2013 Dwitdamhwa : gamdokyi micheotseoyo

Host

TV pořady

2017 겟잇뷰티 2017 (TV pořad) - mod.
냄비받침 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce