foto

Oliver Ryan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ze života nevěstky (TV film)
2002 Zabij mě něžně

TV seriály

2013 Otec Brown (TV seriál)
Kladivo boží (S01E01)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Skleněný král (S10E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace