foto

Oliver Ryan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Duna
2019 The Last Vermeer
2006 Ze života nevěstky (TV film)
2002 Zabij mě něžně

TV seriály

2020 The Pembrokeshire Murders (TV seriál)
2019 Katastrofa (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Kladivo boží (S01E01)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Skleněný král (S10E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky