foto

Alan Yang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kámoš napořád

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
Oceanside (E07)
Andre and Sarah (E06)
další epizody (8)
2017 Master of None (TV seriál)
Buona Notte (S02E10)
Door #3 (S02E07)
New York, I Love You (S02E06)
další epizody (7)
2016 The Good Place (TV seriál)
Flying (S01E02)
2015 Master of None (TV seriál)
Finale (S01E10)
Mornings (S01E09)
Old People (S01E08)
další epizody (8)
Parks and Recreation (TV seriál)
2017 (S07E01)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
New Slogan (S06E16)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Pawnee-Eagleton Tip Off Classic (S06E03)
Swing Vote (S05E21)
Leslie and Ben (S05E14)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Sex Education (S05E04)
Bus Tour (S04E21)
Campaign Ad (S04E12)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Rangers (S04E04)
Soulmates (S03E10)
Go Big or Go Home (S03E01)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Sweetums (S02E15)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Sister City (S02E05)
Boys' Club (S01E04)

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
Andre and Sarah (E06)
June (E02)
další epizody (4)
The Good Place (TV seriál)
Rhonda, Diana, Jake, and Trent (S02E10)
2017 Master of None (TV seriál)
New York, I Love You (S02E06)
Religion (S02E03)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
New Beginnings (S06E11)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Swing Vote (S05E21)

Hudební videoklipy

2017 JAY-Z - Moonlight (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Bus Tour (S04E21)
The Debate (S04E20)
další epizody (12)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
Oceanside (E07)
Andre and Sarah (E06)
další epizody (8)
2017 Master of None (TV seriál)
Buona Notte (S02E10)
Amarsi Un Po (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
další epizody (10)
2015 Master of None (TV seriál)
Finale (S01E10)
Mornings (S01E09)
Old People (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
The Johnny Karate Super Awesome Musical Explosion Show (S07E10)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
Farmers Market (S06E12)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Swing Vote (S05E21)
Emergency Response (S05E13)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Dave Returns (S04E15)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Li'l Sebastian (S03E16)
Road Trip (S03E14)
Fancy Party (S03E09)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Telethon (S02E22)
Galentine's Day (S02E16)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Rock Show (S01E06)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace