foto

Alan Yang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Ocas tygra
2014 Kámoš napořád

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
Oceanside (E07)
Andre and Sarah (E06)
další epizody (8)
2017 Mistr amatér (TV seriál)
Buona Notte (S02E10)
Door #3 (S02E07)
New York, I Love You (S02E06)
další epizody (7)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Letmo (S01E02)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Finále (S01E10)
Rána (S01E09)
Staří lidé (S01E08)
další epizody (8)
Parks and Recreation (TV seriál)
2017 (S07E01)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
New Slogan (S06E16)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
The Pawnee-Eagleton Tip Off Classic (S06E03)
Swing Vote (S05E21)
Leslie and Ben (S05E14)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Sex Education (S05E04)
Bus Tour (S04E21)
Campaign Ad (S04E12)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Rangers (S04E04)
Soulmates (S03E10)
Go Big or Go Home (S03E01)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Sweetums (S02E15)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Sister City (S02E05)
Boys' Club (S01E04)

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Ocas tygra

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
Andre and Sarah (E06)
June (E02)
další epizody (4)
Dobré místo (TV seriál)
Rhonda, Diana, Jake a Trent (S02E10)
2017 Mistr amatér (TV seriál)
New York, I Love You (S02E06)
Religion (S02E03)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
New Beginnings (S06E11)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Swing Vote (S05E21)

Hudební videoklipy

2017 JAY-Z - Moonlight (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Ocas tygra

TV seriály

2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Bus Tour (S04E21)
The Debate (S04E20)
další epizody (12)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
Oceanside (E07)
Andre and Sarah (E06)
další epizody (8)
2017 Mistr amatér (TV seriál)
Buona Notte (S02E10)
Amarsi Un Po (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
další epizody (10)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Finále (S01E10)
Rána (S01E09)
Staří lidé (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
The Johnny Karate Super Awesome Musical Explosion Show (S07E10)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
Farmers Market (S06E12)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Swing Vote (S05E21)
Emergency Response (S05E13)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Dave Returns (S04E15)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Li'l Sebastian (S03E16)
Road Trip (S03E14)
Fancy Party (S03E09)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Telethon (S02E22)
Galentine's Day (S02E16)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Rock Show (S01E06)

Host