foto

Judit Pogány

  • nar. 10.9.1944 (75 let)
    Kaposvár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Citromos Mignon
2017 Whiskey zloděj
2016 Kikelet (studentský film)
Szokj hozzá
2013 Na východ od Paříže
Přeplánování
2012 Tüskevár
2011 Kaland
2010 Zimmer Feri 2.
2009 Vacsora
2008 Kalandorok
2007 Megy a gőzös
2006 A hét nyolcadik napja
2002 Sobri
2000 Meseautó
1999 Hippolyt
1998 Zimmer Feri
Ámbár tanár úr
1997 Apa gyöz
Csinibaba
Szökés
1996 Csajok
Szamba
1993 Nikdy nezemřeme
1991 Szürkület
1989 A legényanya
Cena zlata
Groteszk (TV film)
1987 Bylo nebylo
1986 Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Hermelin (TV film)
Osudná pomsta (TV film)
1984 Bástyasétány hetvennégy
1983 A tranzitutas (TV film)
1982 Panelové vztahy
Srdeční problémy
1981 Asszonyok (TV film)
Lišáček Lup
Pohádkový princ Lala (TV film)
1979 Ajándék ez a nap
Mese habbal
1978 Bolondok bálja
1976 A vonatok reggel indulnak (TV film)
Azonosítás
1975 A külföldiek (TV film)
A párkák (TV film)
1974 Intökönyvem története (TV film)

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Az esküvő (S02E41)
2018 Tóth János (TV seriál)
Boldogtalan karácsony (S02E25)
Pofavizit (S02E13)
2009 Bambulín a Berunka (TV seriál) - vyp.
1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1979 Futrinka utca (TV seriál)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky