foto

Katelyn Tarver

  • nar. 2.11.1989 (29 let)
    Glennville, Georgia, USA

Biografie

Celým jménem Katelyn Marie Tarver. Její pěvecká kariéra začala v reality show American Juniors, kde se dobojovala až do finále, bohužel však soutěž nevyhrála. To jí ale nebránilo pokračovat v hudební kariéře, v roce 2005 vydala album "Wonderful Crazy", které obsahovalo písně sepsané a produkované Mattiasem Gustafssonem a Kevinem Savigarem. V červnu 2011 vydala další album pod jménem "A Little More Free"  V r. 2012 odjela na turné spolu s kapelami The Cab a Parachute.

Kromě toho si Katelyn zahrála i v seriálech. Jejím hereckým debutem byla role Jo Taylor v seriálu Big Time Rush. Zde si zahrála jednu z vedlejších postav, která se objevila ve všech sériích. Také se objevila v seriálu No Ordinary Family.

David "ManOfPhoenix" Nguyen (Davides)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kill the Babysitter (TV film)
2016 The Chauffeur
2014 Dead on Campus (TV film)
2010 Big Time Christmas (TV film)

TV seriály

2018 #twentyfiveish (TV seriál)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Totes on a Scandal (S02E03)
Hráči (TV seriál)
The Kids are Aight (S04E07)
No Small Talk (S04E06)
Doink (S04E05)
další epizody (7)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Leaving Los Angeles (S01E10)
Fifty Shades of Red (S01E09)
Crazy Scripted Love (S01E08)
další epizody (10)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Proposal (E16)
No Ordinary Powell (E15)
No Ordinary Detention (E13)
další epizody (4)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
2009 Big Time Rush (TV seriál) - herec, a.z.
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 American Juniors (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky