foto

Mária Jedlovská

  • nar. 8.10.1951 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Nemožná
1982 Kočka
1978 Parížsky život (TV film)

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Zberateľ (S02E01)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Úzká brána k širému světu (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace