foto

Aljona Chmelnickaja

  • nar. 12.1.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krymskij most. Sdělano s ljubovju!
2017 Vtoraja molodosť (TV film)
2016 Vrač
2012 Oazis ljubvi (TV film)
2008 Miraž
2006 Králík nad propastí
2003 Radosti a strasti malého lorda
2000 Landyš serebristyj
Prezident i jego vnučka
Rožděstvěnskaja mysterija
1992 Arbitr
Ubijstvo v Sunshine Menor
1991 Dom svidanij (TV film)
O kupecké dceři a tajemném kvítku
1987 Zagon
1986 Kurýr

TV seriály

2019 Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Galina (TV seriál)
Prezumpcija něvinovnosti (TV seriál)
2017 Aktrisa (TV seriál)
Vojna i mir suprugov Torbejevych (TV seriál)
Žditě něožidannogo (TV seriál)
2016 Ključ k jego serdcu (TV seriál)
Prestuplenije (TV seriál)
Za polčasa do vesny (TV seriál)
2015 Babje leto (TV seriál)
Tri sčastlivych ženščiny (TV seriál)
2014 Manekenščica (TV seriál)
2013 Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
2011 Jalta-45 (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Rasplata (E03)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Samaja krasivaja (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky