foto

Jean-Claude Dauphin

  • nar. 16.3.1948 (73 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Un mauvais garçon (TV film)
2019 Les Secrets du Château (TV film)
2017 Meurtres à Strasbourg (TV film)
2012 Bratr a sestra (TV film)
2011 L'ombre d'un flic (TV film)
Léa
Mnich
2010 Accusé Mendès France (TV film)
Streamfield, les carnets noirs
2008 Désobéir (Aristides de Sousa Mendes) (TV film)
LOL
2007 Druhý dech
Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
Čekání na lásku (TV film)
2006 Pièces détachées
2005 Frangin d'Amérique, Le (TV film)
Un coin d'Azur (TV film)
2002 Source des Sarrazins, La (TV film)
2001 Les Ames câlines
Téměř smrtonosná past
2000 Americká stopa
Julien l'apprenti (TV film)
1999 Le sourire du clown
Proč právě já?
1998 École de la chair, L'
1996 Poids d'un secret, Le (TV film)
Une femme contre l'ordre (TV film)
1995 Facteur VIII (TV film)
Samson le magnifique (TV film)
1993 Anděl, nebo ďábel? (TV film)
1991 Largo desolato (TV film)
Netchaïev est de retour
Some Other Spring (TV film)
1990 Mort a dit peut-être, La (TV film)
1989 Champagne Charlie (TV film)
Saint: The Big Bang, The (TV film)
1988 Nesnesitelná lehkost bytí
1987 Charlie Dingo
1986 Nuit d'ivresse
Židovská známost
1985 L'amour propre ne le reste jamais très longtemps
Podivná policie
1984 Souvenirs souvenirs
1983 Sarah
Une jeunesse
1982 Scénaristes ou Les aventures extraordinaires de Robert Michon, Les (TV film)
1981 Au Bon Beurre (TV film)
Volba zbraní
1979 Efficax (TV film)
1977 Barry slavný bernardýn (TV film)
Dernière sortie avant Roissy
La Fille d'Amérique
1976 Dracula a syn
1975 Hugues-le-Loup (TV film)
1974 Le hasard et la violence
Podezřelí
Tajemství měděného poháru (TV film)
1972 Beau masque
La Mandarine
What a Flash!
1971 Les Amis
1969 Témoin, Le
1968 Adolphe, ou l'âge tendre

TV seriály

2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Le fils préféré (S01E06)
2015 Le Passager (TV seriál)
Orphée (E06)
Oedipe (E05)
Icare (E03)
další epizody (4)
2010 Padlé královny (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Miss Harriet (S01E07)
Reportéři (TV seriál)
2003 Frank Riva (TV seriál)
Le Dernier des trois (S01E03)
La Croix étoilée (S01E02)
L'Homme de nulle part (S01E01)
2002 Petit café (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
Chourmo (E02)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
La clef des champs (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
1993 Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Meurtre avec préméditation (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
1985 Permis de construire (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Le Manteau de Saint Martin (E28)
Adieu la vie (E17)
1983 Hrůzy války (TV seriál)
Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1978 Claudine (TV seriál)
Madame le juge (TV seriál)
Muži na křídlech (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 À dossiers ouverts (TV seriál)
1971 Miroir 2000, Le (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

2014 Comme des lions de pierre à l’entrée de la nuit
2012 Cinéma, de notre temps: Otto Preminger and the Dangerous Woman (TV film)
2007 Bernadette Lafont, exactement
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky