foto

Olga Atanasova

  • nar. 11.7.1984 (35 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina
2012 Eto moja sobaka (TV film)
2005 Bratstvo (TV film)

TV seriály

2018 Dvi materi (TV seriál)
Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Vostok-Zapad (TV seriál)
2015 Okryljonnyje (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Partija dlja čempionki (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
2010 108 minut (TV seriál)
Akula (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Něodinokije (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace