foto

Kirill Žandarov

  • nar. 29.3.1983 (36 let)
    Lomonosov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zabytoje prestuplenije (TV film)
2016 Iskušenije
Ivanovy
2015 Expirijens
Ličnyj intěres (TV film)
2014 Větrenaja ženščina
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
Poljarnyj rejs
Sčastlivyj maršrut (TV film)
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2008 Vsjo mogut koroli

TV seriály

2020 Falšivyj flag (TV seriál)
2019 Drugaja (TV seriál)
Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
2018 Gorod vlyublennikh (TV seriál)
Obman (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2017 Dve žizni (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Niti suďby (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Carevna Ljaguškina (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Ubijstvo v polnoč (E16)
Kolumbijskij variant (E15)
Skelet v podvale (E14)
další epizody (4)
2013 Krasavica (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
Prostaja žizň (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Verju (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
2008 Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky