foto

Alexandr Lobanov

  • nar. 5.10.1983 (34 let)
    Rudnyj, Kazachstán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
2016 Viking
2015 Poslednij rubež
Svaděbnaja otkrytka
2013 Legenda 17
Puťovka v žizň
2009 Ivan Hrozný
Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry

TV seriály

2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Vernosť (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pochiščenije (S06E15)
2012 Karpov (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Strelok (S02E02)
2011 Pautina (TV seriál)
Stavka (S05E02)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Černaja koška (S03E15)
Nočnyje gosti (S03E14)
2009 Gluchar (TV seriál)
Snova majskije (S02E17)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace