foto

Alexandr Lobanov

  • nar. 5.10.1983 (33 let)
    Rudnyj, Kazachstán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2013 Legenda 17
2009 Ivan Hrozný
Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
2008 Bolšaja raznica

TV seriály

2016 Čjornaja koška (TV seriál)
Vernosť (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace