foto

Alexandr Lobanov

  • nar. 5.10.1983 (36 let)
    Rudnyj, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ilinskij rubež
Ukryta gra
2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
2016 Viking
2015 Poslednij rubež
Svaděbnaja otkrytka
2013 Legenda 17
Puťovka v žizň
2009 Ivan Hrozný
Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry

TV seriály

2018 Fitněs (TV seriál)
Kaťkino pole (TV seriál)
Staruški v begach (TV seriál)
2017 Sadovoje kolco (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Vernosť (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pochiščenije (S06E15)
2012 Karpov (TV seriál)
Proverka na pročnosť (S01E05)
So dna (S01E03)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Strelok (S02E02)
2011 Pautina (TV seriál)
Stavka (S05E02)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Stěrva (E29)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Čjornaja koška (S03E15)
Nočnyje gosti (S03E14)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Iděalnyj plan (S04E21)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Snova majskije (S02E17)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky