foto

Michael Hanus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Big Fat Liar 2
2014 Jackhammer
2013 Vánoční lov (TV film)
2008 Sweet Amerika
2007 Jako zamlada

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Penance (S05E04)
A Matter of Trust (S05E03)
Legacy (S05E01)
2008 Svatyně (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
2005 Noah's Arc (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Jackhammer

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Jackhammer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace