foto

Keefus Ciancia

  • nar. 6.11.1972 (47 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Devil's Gate
2016 Mindhorn
2015 Strangerland
Špatný krok
2014 Pod zemí
2013 Diana
2012 Motelové pokoje
2007 The Poughkeepsie Tapes

TV seriály

2020 Na mušce (TV seriál)
Management Sucks (S03E02)
2019 Na mušce (TV seriál)
You're Mine (S02E08)
Wide Awake (S02E07)
I Hope You Like Missionary! (S02E06)
další epizody (8)
Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
The Final Country (S03E07)
Hunters in the Dark (S03E06)
další epizody (6)
2018 Na mušce (TV seriál)
Nice Face (S01E01)
2016 The Fall (TV seriál)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
Ticho a trýzeň (S03E01)
2015 London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
I Know (E04)
Blue (E03)
další epizody (5)
2014 The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
další epizody (6)
2012 Nashville (TV seriál)
Someday You'll Call My Name (S01E03)
I Can't Help It (If I'm Still in Love with You) (S01E02)
Pilot (S01E01)
2010 Božská mrcha (TV seriál)
Hear the Birds? (S03E12)
Let's Talk (S03E11)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
Am I Gonna Die Today? (S03E10)
Looks Like a Lesbian Attack to Me (S03E09)
Popcorn (S03E08)
další epizody (9)

Dokumentární

2018 Living in the Future's Past

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky