foto

Keefus Ciancia

  • nar. 6.11.1972 (46 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Devil's Gate
2016 Mindhorn
2015 Strangerland
Špatný krok
2014 Pod zemí
2013 Diana
2012 Motelové pokoje
2007 The Poughkeepsie Tapes

TV seriály

2019 Temný případ (TV seriál)
Hunters in the Dark (S03E06)
If You Have Ghosts (S03E05)
The Hour and the Day (S03E04)
další epizody (4)
2018 Na mušce (TV seriál)
Nice Face (S01E01)
2016 The Fall (TV seriál)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
Ticho a trýzeň (S03E01)
2015 London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
I Know (E04)
Blue (E03)
další epizody (5)
2014 The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
další epizody (6)
2012 Nashville (TV seriál)
Someday You'll Call My Name (S01E03)
I Can't Help It (If I'm Still in Love with You) (S01E02)
Pilot (S01E01)
2007 Božská mrcha (TV seriál)

Dokumentární

2018 Living in the Future's Past

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace