foto

Tomasz Tyndyk

  • nar. 14.2.1975 (44 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Satan přikázal tančit
Spojené státy lásky
2014 Jak całkowicie zniknąć
2012 Tajemství
V ložnici
2010 Weekend
2009 Sviňky
2008 0_1_0

TV seriály

2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S07E05)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Dziedzictwo (S01E09)
Głęboka woda (TV seriál)
Pobyt tolerowany (S01E09)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Niespodzianka (E10)
Podróżnik (E09)
Powrót do normy (E08)
další epizody (5)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Kus ledu (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky