foto

Piotr Łazarkiewicz

  • nar. 13.3.1954
    Cieplice Śląskie, Polsko
  • zem. 20.6.2008 (54 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 0_1_0
1993 Čas pro čarodějnice
1990 W środku Europy (TV film)

TV seriály

1997 Zaklęta (TV seriál)

Dokumentární

1986 Rocková vlna

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 0_1_0
1993 Čas pro čarodějnice

Dokumentární

1986 Rocková vlna

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 (Ne)přítomnost - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky