foto

Naomi Krauss

  • nar. 1967
    Basilej, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blind & Hässlich
2016 Die Diplomatin – Das Botschaftsattentat (TV film)
Před ranními červánky
2014 Glückskind (TV film)
Let's go! (TV film)
Tatort - Vielleicht (TV film)
Zuhause
2013 Nacht über Berlin (TV film)
2011 Jorinda a Joringel (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Tajemný cizinec
2009 Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
International
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
Was wenn der Tod uns scheidet?
2007 Kein Zurück - Studers neuster Fall (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schmutzige Geschäfte (TV film)
Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
Wilsberg - Die Wiedertäufer (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
Schwabenkinder (TV film)
Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
2002 Bloch - Tausendschönchen (TV film)
Místo činu - Jízda smrti (TV film)
Místo činu: Berlín - Okno (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)
2001 Berlin - Abschnitt 40 (TV film)
Dvojí nasazení - Mnichov (TV film)
Nicht ohne dich (TV film)
2000 Lieb mich! (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Ein dienstbarer Geist (E02)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Osamělý král (S09E06)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešná hra (S03E01)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Spřízněni volbou (S02E11)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben
2005 Casting About
2001 Mannovi - román století (TV film)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace