foto

Fletcher Humphrys

  • nar. 1.4.1976 (43 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hounds of Love
Sugarplum
2015 Švadlena
2014 Jack Irish: Dead Point (TV film)
John Doe: Vigilante
Pašerák
The Legend Maker
2012 Crawlspace
Jack Irish: Bad Debts (TV film)
2003 Razor Eaters
2002 Guru Wayne
Junction Boys, The (TV film)
2000 Drsňák Chopper
1993 Hrozný kluk

TV seriály

2018 Romper Stomper (TV seriál)
Chaos (E05)
The Dark Heart Of Things (E04)
Poetry (E03)
další epizody (5)
2016 Deep Water (TV seriál)
Vlčí Zátoka (TV seriál)
Wolf Creek (S01E06)
Rome (S01E05)
Opalville (S01E04)
2015 Catching Milat (TV seriál)
2014 Nejhorší rok mého života (TV seriál)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Makes the Front Page (S06E06)
Squizzy Tempts Fate (S06E05)
další epizody (7)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
Conspiracy 365 (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
Small Time Gangster (TV seriál)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Na východ od všeho (TV seriál)
2007 Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Brickův návrat (S03E03)
2002 Marshall Law (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Štvanice (S02E12)
Bouřlivák (S02E11)
Mít a udržet (S02E09)
další epizody (8)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Kdo, co krade (S01E14)
Životní láska (S01E13)
Sladkých 18 (S01E11)
další epizody (7)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
1999 Crash Zone (TV seriál)
Thunderstone (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
1994 A Country Practice (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace