foto

Katherine Helmond

  • nar. 5.7.1928 (90 let)
    Galveston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 1989 -Who's the Boss? (TV seriál) (Nejlepší herečka ve vedlejší roli v seriálu nebo TV filmu)
  • 1986 -Who's the Boss? (TV seriál) (Nejlepší herečka ve vedlejší roli v seriálu nebo TV filmu)
  • 1981 -Soap (TV seriál) (Nejlepší herečka v seriálu - muzikál nebo komedie)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Auta 3
2014 Historická pětistovka
2012 Burákova cesta časem
2011 Auta 2
Spoluautor
2007 A Grandpa for Christmas (TV film)
Strand, The
2006 Auta
2003 Beethoven 5
2002 Nesvatý Mikuláš (TV film)
2001 Žít ve strachu
2000 Chůva k pohledání
Jak si vzít milionářku (TV film)
1998 Strach a hnus v Las Vegas
1997 Ms. Scrooge (TV film)
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Let holubice
1993 Ach, ta láska
1992 Grass Roots (TV film)
Svět Monkeyho Zetterlanda
1991 Deception: A Mother's Secret (TV film)
Nejvyšší pocta (TV film)
1990 When Will I Be Loved? (TV film)
1988 Dáma v bílém
Save the Dog! (TV film)
1987 Přes palubu
1986 Christmas Snow (TV film)
1985 Brazil
Shadey
1982 For Lovers Only (TV film)
Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
World War III (TV film)
1981 Zloději času
1980 Scout's Honor (TV film)
1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
1978 Getting Married (TV film)
1977 Little Ladies of the Night (TV film)
1976 Baby Blue Marine
James Dean (TV film)
Rodinné spiknutí
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1975 Cage Without a Key (TV film)
Family Nobody Wanted, The (TV film)
First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
Hindenburg
Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Black Day for Bluebeard (TV film)
Dr. Max (TV film)
Larry (TV film)
Locusts (TV film)
1971 Believe in Me
Nemocnice
1955 Wine of Morning

TV seriály

2013 Autogrotesky: Povídačky z Kardanové lhoty (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1993 Elvira Show, The (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
1978 Pearl Harbor (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 Spencer's Pilots (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)

Dokumentární

2000 Directors: Terry Gilliam, The
1999 The Directors (TV seriál)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1985 What Is Brazil? (TV film)

TV pořady

2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace